f. 1983, bor og arbejder i Aalborg

Fernisering – Prepare Fresh The Easy Way

Prepare Fresh, The Easy Way
en udstilling af Jesper Olsen
Efter et nyt Minut, Vestergade 30, 9300 Sæby
7. december – 31. januar
Fernisering fredag 6. december mellem 17 og 19!
 
Velkommen til udstillingsåbning med Jesper Olsen!
 
Jesper Olsen har gennem længere tid oparbejdet en (stadig voksende) samling mere eller mindre besynderlige køkkenredskaber, redskaber der gennem tiden har været markedsført som uundværlige hjælpemidler i en effektiv, moderne hverdag. Som eksplicitte billeder på det kolossale overforbrug vi har i vores samfund, danner redskaberne – og emballagen de kommer i – udgangspunktet for udstillingens værker. I polystyrenskulptur, 3D print, maleri og video arbejder kunstneren med og mod det genkendelige, redskabernes oprindelige funktion arbejdes væk, og elementerne sammenstilles til nye objekter, nye redskaber, uden funktion i traditionel forstand, men som en slags refleksionsobjekter.
Der vil i udstillingsperioden blive afholdt to performative workshops, hvor de deltagende vil tilberede et fælles måltid, skabt ved kun at gøre brug af de vidunderlige køkkenredskaber.
 
Jesper Olsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2014 og har base i Aalborg. I hans billedkunstneriske praksis arbejder han i traditionelle medier som maleri og skulptur men ofte i en utraditionel sammenhæng med udgangspunkt i samtidens aktuelle udfordringer.
 
Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og KulturKanten